Har du tröttnat på att städa i hemmet? Kanske bråkar du ofta med din partner om vems tur det är att städa eller så har ni helt enkelt olika syn på vilken standard som hemmet ska ha. Att bråka om städningen är mycket vanligt, men det är onödiga tjafs som enkelt kan lösas, utan att du behöver stänga av favoritfilmen eller strunta i träningen för att få hemmet på topp.

Förr i tiden var hemstädning något som endast rika och välbärgade personer hade råd med, men idag är hemstädning av ett professionellt städföretag mycket vanligt förekommande. Både familjer, singlar och par använder sig av städhjälp för att slippa göra tråkiga sysslor och istället lägga sin tid på roligare saker. Det kan du också göra!

Hur fungerar hemstädning?

Med anlitad hemstädning behöver du själv inte oroa dig för att torka golv, dammsuga eller plocka undan, utan du kan helt enkelt betala någon för att göra det. Oavsett om ni har delat städningen lika i hemmet eller om din partner anser att du inte hjälper till lika mycket, är detta något du kan använda dig av. Naturligtvis kan även du som singel använda dig av tjänsterna för att få ditt hem skinande rent, så att du kan fokusera på jobb, barn, din personliga stil eller hänga med kompisarna istället.

Hemstädning är mycket enkelt och går ut på att du kontaktar en städfirma i ditt område. Med hjälp av Qleano kan du jämföra offerter och priser mellan olika företag. Här hittar du firmor som utför hemstädning till fast pris eller timkostnad, men du hittar också företag som erbjuder flyttstädningar. Genom att ta in offerter från flera firmor är det lättare att hitta en som passar dig.

Kontakta och kom igång

När du har hittat en offert som du gillar är det bara att höra av dig till företaget. Nu bokar ni in en tid för när första städningen ska äga rum. Du kan beställa städning på återkommande basis, men även för enstaka tillfällen, t.ex. när din sambo informerar att det är din tur att storstäda i hemmet.

Att städa och minska bråk och tjafs i hemmet är enkelt om du har rätt hjälp och med RUT-avdraget kan du sänka dina kostnader. Nu kan du ta del av allt det roliga som livet har att erbjuda istället och samtidigt vara säker på att hemmet ser snyggt och prydligt ut. Att ha ett välstädat hem är inte bara bra för att undvika bråk med en partner, utan det höjer också livskvaliteten och ger dig ett bättre psykiskt och fysiskt mående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *