Det är minst lika viktigt att ha det stilrent hemma som att klä sig snyggt och stilrent. Därför bör du lägga ner tid på din lägenhet och inreda med lite snygga möbler. Det kommer göra att du trivs bättre i lägenheten samt att det blir trevligare för dina gäster att komma och hälsa på. Sovrummet är ett av de viktigaste rummen i lägenheten. Här spenderar du mycket tid för att återhämta dig och ladda inför nya dagar. Beroende på storleken på ditt sovrum kan det fungera som ett multirum. Det är säkerligen här du kommer att förvara alla dina kläder i en garderob eller på hängare. Har du tur kanske du även får plats med ett litet mediacenter med TV och spel.

En plats för alla dina kläder

Som stilsäker man har du säkerligen en hel del kläder som ska få plats i lägenheten. Många lägenheter har inbyggda garderober som fungerar som perfekt förvaring. Har du tur så har du kanske ett extrarum som kan fungera som en walk-in-closet. Då kan du verkligen hänga upp alla kläder på ett smart sätt och få en bra överblick på vad du har för något. Det brukar även finnas lådor där du kan förvara allt från smycken till slipsar. Om du inte har detta utrymme kan du alltid köpa en liten ställning där du kan hänga upp dina snyggaste plagg. Då låter du dina kläder bli en del av inredningen.

TV i sovrummet eller inte?

De flesta tycker det är bekvämt med en TV i sovrummet. Då kan du ligga i sängen under lata helgmornar och bara ta igen dig med en bra serie eller film. Om du vill ha en TV i sovrummet bör den stå på en snygg tv-bänk som går i samma stil som resten av inredningen. Hos Boconcept finns ett brett utbud av olika TV-bänkar i svart och grått som passar perfekt till vilken ungkarlslya som helst. De är dessutom av bra storlek så du lätt kan få plats med en spelkonsol om du skulle vilja ha det. Många av tv-bänkarna har dessutom dold förvaring så du kan gömma undan en del saker för att undvika att det ser stökigt ut i lägenheten.

Låt din stil synas i inredningen

Kanske har du redan en stil på kläder och accessoarer som kännetecknar dig? I så fall kan du låta denna stil synas i din inredning också. Det kan till exempel vara i form av ett färgval som du tycker mycket om. Eller om du tycker om att klä dig minimalistiskt så kan även ditt hem vara minimalistiskt. Naturnära färger som grått, brunt, grönt och vitt ger ett väldigt stilfullt och harmoniskt intryck och är enkla att inreda med. Skulle du vilja ha lite färg i rummet kan du enkelt fixa det via tyger eller andra små detaljer, Om du är ny på inredning och behöver lite inspiration kan du enkelt hitta det på nätet eller hos inredningskonton på sociala medier som Instagram och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *