Är du trött på din nuvarande klädstil och frisyr? Med några enkla steg kan du uppdatera din garderob och även skaffa ett tjockare hårsvall. Hos Nordic Hair hittar du specialister inom injektionsbehandlingar och hårtransplantationer, och du kan enkelt boka tid för en kostnadsfri konsultation. Här kan du också få behandlingar för hudrelaterade problem med metoden Dermapen som jämnar ut din hud och gör den fastare.

Pandemin kommer att göra stora avtryck i klädbranschen, eftersom hela kedjor har gått i konkurs och flera modeveckor har ställts in. Frågan är hur vi kommer att klä oss när världen återgår i mer normala banor? Efter att ha jobbat hemifrån så länge kanske det inte känns helt rätt att gå tillbaka till stela kostymer. Enligt Pierpaolo Piccioli som är designer för Valentino kommer dressade herrkläder att bli mindre formella under de kommande åren. Även Alessandro Dell’Acqua som är grundare för märket No. 21 håller med. Han säger att kostymerna kommer att bli lösare och mer feminina, utan axelvaddar eller struken skjorta med slips.

Vårda din stil

Genom att lägga ner tid på din frisyr med bra schampo och balsam kan du vårda håret, som är en av dina viktigaste accessoarer. När du köper nya kläder, se efter vilka plagg som passar dig bäst genom att experimentera dig fram. En del passar bättre i V-ringat medan rundad hals är en bättre passform för andra.

Att använda lager på lager är ett smart sätt att se moderiktig ut. En mönstrad skjorta tillsammans med en mörk kavaj, eventuellt en väst om du föredrar det, kan kombineras till att ge ett bra helhetsintryck. Glöm inte heller att ta hand om huden. Att ha en bra hudvårdsrutin varje kväll och morgon är ett nödvändigt komplement till din nya stil. Utöver kläderna är rätt accessoarer viktiga, då de förstärker stilen och bygger vidare på din look. Klocka, glasögon eller smycken kan göra stor skillnad i helheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *