Det är under januari månad som de allra flesta butiker börjar att bunkra upp med snyggt vårmode. Vintern i Sverige 2020 var ovanligt mild, vilket betyder att du måste vara på hugget om du vill få tag på de trendigaste vårplaggen för säsongen. Om du inte är ett riktigt modelejon och har koll på vad som gäller kan det vara svårt att hänga med i svängarna. Modet förändras nämligen ständigt. Här nedan kommer du att få läsa om några riktigt heta plagg som bör finnas i varje herrgarderob i Sverige så väl som i andra länder. Kläderna och accessoarerna är tagna från de stora catwalkvisningarna i Milano och Paris.

Cargobyxor

Cargobyxor är heta och varje vår verkar de göra en återkomst på butikshyllorna. Den här våren bör du dock satsa på en lite mer förfinad version. Välj ett par cagobyxor som är tillverkade i ett starkt och tåligt material och sträva efter så minimalistiskt som möjligt. Med det menar vi att du bör undvika byxor med stora fickor eller många detaljer. Byxorna ska vara så ”fina” att du kan använda byxorna tillsammans med en kavaj om du så önskar.

Bowlingskjortan

Har du någonsin tittat på tv-showen ”Two and a half men”? Då vet du precis vad vi menar med bowlingskjorta. I annat fall kan du bara googla på Charlie Sheen och titta på vilka bilder som kommer upp om du är i behov av inspiration. Bowlingskjortan som du ska satsa på våren 2020 är den slappa och mer avslappnade modellen. Färger är mer än välkomna.

Motorcykeljackan

Det spelar ingen roll om du äger en hoj eller inte. Nu är MC-jackan tillbaka och troligtvis här för att stanna åtminstone under både våren och sommaren. Jackan var mycket populär för några år sedan, men trenden försvann ett bra tag efter att ha blivit för uttjatad. Nu är den här igen och kommer i många olika varianter. Vi rekommenderar en MC-jacka som är av kortare modell och med många detaljer så som dragkedjor och stora fickor.

Denim

Finns det något år som denim inte är trendigt? Vi skulle knappast tro det och även i vår är denim något som ska finnas i allas garderober. Vill du köra mer diskret så satsar du på klassiska jeans, men våga utmana modet och välj denim på skjortor, jackor, skor eller accessoarer. Välj bort de mörkblå varianterna och välj urtvättat och vintage för rätt look.

Skinnbyxor

Har du vuxit upp med F.R.I.E.N.D.S som sällskap på tv:n så kommer du troligtvis ihåg när Ross ska imponera med sina skinnbyxor. Det går allt annat än smidigt, men skinnbyxorna som finns idag är tillverkade på ett helt annat sätt. Vill du vara riktigt moderiktig i vår är det skinnbyxor som ska inhandlas och du matchar de enklast med en skjorta eller t-shirt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *